BILJETTER

SOUNDS OF FALKENBERG

”All you need for happiness”


Lars Palmér, Lily Arbor, Finders 
Keepers

Falkenberg den 27 juli 2024

The Pine Ridge Brewery

 Södergatan 81, Falkenberg


En kväll som går under den lokala flaggan i form fantastisk musik samt god mat & dryck där allt har sina rötter i Falkenberg.
Under kvällen kommer du att kunna ta del av BBQ från innergårdens rökar, njuta av någon av alla hantverksöl som prisbelönta The Pine Ridge Brewery brygger. Och sist men absolut inte minst, lyssna på en massa härlig musik från Falkenbergs talangfulla musiker.


🎤 På scen:

LARS PALMÉR, LILY ARBOR, FINDERS KEEPERS.


LARS PALMÈR

Lars Palmér är uppvuxen och fostrad i Falkenberg. Han var gitarrist i indiebandet Love & The Singmachine. Under och efter tiden i Singmachine så hade Lars Palmér flera sidoprojekt, bl a Laughing Gnomes. Under ett antal hektiska år (1992-2003) så genomfördes mängder med spelningar både solo och med band bl.a. som förband till både Winnerbäck, Union Carbide och Freddie Wadling.

Startled gavs ut som demo 1995 och 1997 gavs Out off Key ut på cd. Efter flytt till Stockholm så blev det ännu en kreativ peak med spelningar och material som spelades in (bland annat med bandet Permanently Unfit som han hade tillsammans med Mikael Andersson). Perioden 2005-2023 spelade Palmér inte in något material som släpptes. Men i samband med att gammalt material gicks igenom och remastrades och släpptes på bl a Spotify tändes den kreativa glöden igen. Den 28 februari släpptes albumet Desired Thoughtfullness.

LILY ARBOR

2017 bildades Lily Arbor, folk-duon från Falkenberg som består av de två vännerna Felicia Darhult Störby och Lovisa Nilsson. Med välbalanserad stämsång och djupt personliga texter skapar de tillsammans ett innerligt sound som har beskrivits som ”en musikupplevelse utan fasader som känns både äkta och sårbar”.

Lily Arbor har under åren bland annat vunnit låtskrivarstipendium, festivalat i Mexiko, varit på europaturné med det amerikanska bandet Cordovas och stått på olika scener runtom i Sverige. I september 2022 släpptes den självbetitlade debutplattan som spelades in under pandemin. Duon är redan i full gång med skiva nummer två.

FINDERS KEEPERS

Finders Keepers (Falkenberg) spelar melodiös, akustisk "indiecana" med rötterna i såväl sextio- och sjuttiotalets singer-songwritertradition som nittiotalets indie-era. I denna musikaliska inramning ryms såväl glädje och energi som vemod, och varje låt i Finders Keepers katalog berättar en egen historia.

🎫Pris: 


Entrébiljett (endast entré)

Förköp; 250:- plus serviceavgift.

Ordinariepris 295:- plus serviceavgift (gäller från den 26 juli).

Konsertpaket (entrébiljett + BBQ-bricka)

Förköp: 525:- plus serviceavgift.
Ordinariepris: 570:- plus serviceavgift
 (gäller från den 26 juli).

🎟 Biljetter säljes via Tickster: Klicka här för att komma till Tickster.


Övrig info: 

Ålder från 18 år. Första band på scen 18:30. Du kan sitta kvar vid bordet under hela kvällen. Vid regn kan man dock välja att sitta inomhus under tiden som man äter, det kommer även att finnas mindre tält utomhus vid regn men dessa är begränsade.

Meny: 

Konsertpaket (Entré & BBQ-bricka - Vegetariskt alternativ). Sittning antingen 17:00 eller 17:30. Detta paket måste köpas innan, enklare konsertmeny kan man köpa på plats.


🍖BBQ-brick med kyckling, pulled pork, hemmagjord ost- och jalapenokorv, sallad och tillbehör (coleslaw, potatissallad, picklade grönsaker, dippsås).

🍆BBQ-bricka - Vegetariskt alternativ med svamp, halloumi, falafel, sallad och tillbehör (coleslaw, potatissallad, picklade grönsaker, dippsås).


🎟 Biljetter säljes via Tickster: Klicka här för att komma till Tickster.

BILJETTER

Comedy Carnival - Sommarstandup

Falkenberg den 1 augusti 2024

The Pine Ridge Brewery

 Södergatan 81, Falkenberg

Sveriges rullande humorcirkus Comedy Carnival kommer till Falkenberg!

Medverkande

Magnus Betnér

Humorlegendar. Provokatör. Debattör. Komiskt geni. I över 25 år har Magnus Betnér rört upp känslor. Med fler föreställningar och fler lappar på luckan än landets övriga komiker tillsammans så är Magnus Betnér fortfarande långt från mätt. Är 2024 ute på mastodont-turnén Bränner ned huset med Nisse Hallberg och kommer i sommar delta på samtliga datum av Comedy Carnival. I vinter ingår han i ensemblen för pjäsen »Tomten är far till alla barnen«. Vem behöver semester?


Kirsty Armstrong

Efter att ha gått den långa vägen från de små scenerna och jobbat mer och hårdare än de flesta har Kirsty Armstrong kommit ut på andra sidan som en av landets mest unika standupkomiker. Det hårda jobbet kröntes med utmärkelsen Årets kvinnliga komiker på Standupgalan 2022. Kirsty är en flitigt anlitad komiker över hela Sverige som med rå talang och en äkthet få matchar givit henne en trogen skara fans. I början av 2024 turnerade Kirsty landet runt med sin soloföreställning »Pöka« och i vår är hon del av ytterligare två rikstäckande standup-turnéer.

André Wickström

En humorikon i två länder. Sedan debuten 1995 har André Wickström jobbat sig upp till en position som komiker få andra kan stoltsera med. Tack vare medverkan i succéprogram som Solsidan, Parlamentet, Roast på Berns och många andra sammanhang har André Wickström med sin klingande finlandssvenska blivit en etablerad humorstjärna i Sverige. Men det är på standupscenen André är som allra bäst, något publiken kommer märka i sommar.

Christoffer Nyqvist

En av svensk standups kommande storstjärnor. Om han inte redan är det? På några få år har Christoffer Nyqvist hunnit med mer än vad andra komiker lyckas med under en hel karriär. Innan han ens haft premiär för sin första soloturné »För all del« så har den redan sålt slut i stort sett varje kväll. Lägg där till tiotalet extraföreställningar och du kan börja förstå att Christoffer Nyqvist är något utöver det vanliga. Förutom att vara en av landets största komiker på sociala medier så är Christoffer välbekant för publiken både i tv och radio.

ENTRÈBILJETT PRIS:

Early bird 360 kr + serviceavgift
(Gäller t.o.m 30/6, därefter förköp)

Förköp 460 kr + serviceavgift
(Gäller t.o.m 25/7, därefter ordinariepris)


Ordinarie
 560 kr + serviceavgift


Biljetter köpes via Tickster
(Obs! Endast entrébiljett, matbiljett köpes separat - se nedan)

https://www.kulturaktiebolaget.se/evenemang/comedy-carnival-standup/pin:2024-08-01

Insläpp 19:00, show 20:00
(Starttiden av showen är en cirka tid), Ålder fr 18 år. 


MATBILJETT

Matbiljett till Comedy Carnival | Sommarstandup på The Pine Ridge Brewery

Obs!
Detta är endast matbiljett, gäller endast ihop med entrébiljett som man köper separat 

TIDER 
För att äta så boka sittningen antingen till 17:30 eller 18:30.
Du kan sitta kvar vid denna platsen under hela showen.
Insläpp (Övriga): 19:00 Show (cirka): 20:00

*Evenemanget är utomhus, men vid regn finns det sittplatser antingen inomhus eller i tält utomhus undertiden som man äter.


MENY
 
BBQ-BRICKA 275:-
(Dryck köpes separat).

  • BBQ-bricka med kyckling, pulled pork, hemmagjord ost- och jalapenokorv, coleslaw, potatissallad, picklade grönsaker och dippsås.

  • Vegetariskt BBQ-Bricka - Vegetariskt alternativ med svamp, halloumi, falafel, coleslaw, potatissallad, picklade grönsaker och dippsås.

Matbiljett köpes via Tickster

https://www.tickster.com/sv/events/f0tn2a5946c88xg/2024-08-01/matbiljett-comedy-carnival